Log in with facebook

 

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € DDV
0,00 € Skupaj z DDV

Cene so z DDV

Košarica Na blagajno!

Akcije

Trenutno ni večjih ugodnosti

Dostava

Dostavljamo v vse države!

Znotraj države Slovenije dostavo naročenega blaga opravljajo naši pogodbeni partnerji: GLS

 

Strošek dostave je razviden v postopku naročanja. Preverite dejanske stroške obdelave in dostave pred odločitvijo o nakupu! Celotni stroški so razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila. 

 

GLS - BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 100€! Za ostala naročila, manjša od vrednosti 100 €, je enotna cena 3.5 €.

 

 

Cene dostave v države izven Slovenije so razvidne v postopku naročanja.


Strošek dostave je razviden tudi v postopku naročanja. Preverite dejanske stroške obdelave in dostave pred odločitvijo o nakupu! Celotni stroški so razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.

 

Pri plačilu po povzetju dostavne službe zaračuna provizijo za odkupnino. - ta strošek ni zajet v ceno dostave in jo plača kupec dostavni službi ob prevzemu pošiljke. V izogib plačevanja provizije Pošti priporočamo plačilo po predračunu.

Stroški za odkupnino:

- GLS: 1 €. Stranka lahko po svoji izbiri odkupnino kurirju GLS poravna tudi s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi. Pri poravnavi odkupnine s POS terminalom se stranki dodatno zaračuna še provizija v vrednosti 1,43%, ki jo GLS Slovenija zaračuna v imenu banke ponudnice storitve plačevanja preko POS terminala.


V izogib plačevanja provizije priporočamo plačilo po predračunu.


NOVOST: BREZPLAČNA DOSTAVA BLAGA!


Brezplačna dostava (gratis dostava) velja za vsa naročila v vrednosti nad 100 € v Sloveniji z dostavno službo GLS! DOBAVNI ROK

Rok dobave je do 3 dni za blago iz zaloge oz. 10-14 dni za blago po naročilu po spodaj navedenih pogojih:

- priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila s plačilom po povzetju stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi.

- pri izbiri možnosti plačila po predračunu bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo med 16-22 uro preverjali prilive na transakcijski račun podjetja. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 9. uri po prejemu potrdila o plačilu.

 

Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

 

DOSTAVA NA IZBRANI NASLOV - SKLENITEV POGODBE NA DALJAVO

 
Dostavljamo od ponedeljka - do petka. 

Vaše naročilo bomo dostavili na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč. Če želite pošiljko sprejeti na svojem službenem naslovu, jo bo ne glede na to, da gre za vaše osebno naročilo, dostavna služba GLS izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite in tudi uredite vse potrebno glede plačila. Naročeno blago, ki ga bomo dostavili iz različnih skladišč, boste prejeli v več paketih.

 

 DODATNA VPRAŠANJA IN INFORMACIJE

Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, nam prosim to sporočite na elektronski naslov info@lepotec.si ali pokličite na gsm: 041 810 778 - Boštjan Dečman.

 

Boštjan Dečman
Tel.: +386 (0)41 810 778

Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p.
Partizanska cesta 7,
SI-1431 Dol pri Hrastniku
www.lepotec.si